Overige

Bij de Groene Krokodil vindt u de meest uiteenlopende Electronica en besturingsapparatuur voor de modelspoor hobby. Ook andere merken kunnen wij u leveren. Kijk rustig rond en neem contact met ons op als u vragen heeft. Wij hebben een uitgebreide zoekfunctie ingebouwd in onze webshop met tevens de mogelijkheid om veilig te betalen via Ideal.

Overige

Subcategorieën

 • Besturing

  Besturing voor modeltreinen zoals Marklin mobile station, central station, regel apparaat en trafo.

 • Electronica

  Elektronica van de merken: Marklin, ESU en Viessmann zoals decoders, modules, boosters en seinen.

 • Onderdelen

  Onderdelen van Marklin zoals schroeven, verlichting, koolborstels, wissel aandrijvingen, wissellantaarns, koppelingen en bedradingen.

 • Voertuigen

  Voertuigen schaal 1:87 van de merken: Marklin, Herpa, Wiking, Schuco en 4MFOR.

 • Scenery

  De Groene Krokodil is trots om een grote selectie van scenery bouwpakketten, figurensets, gras, landschap, bruggen, stations, huisjes, gebouwen, fabrieken, pijlers, toebehoren, verf en achtergrondplaten aan te bieden in ons assortiment. Van de merken Faller, Woodland Scenics, en Noch. Onze bouwpakketten zijn perfect voor zowel de ervaren modelbouwer als voor degenen die net beginnen. Onze sets bevatten alles wat u nodig heeft om uw modelbaan of diorama te creëren, of het nu een rustig plattelandsgebied is of een druk stadscentrum.

  Bovendien, hebben we een grote selectie van figurensets beschikbaar, die uw landschap tot leven brengen. Van mensen tot dieren en voertuigen, bij ons vindt u alles om uw scene realistisch te maken. Onze gras, landschap, bruggen, stations, huisjes, gebouwen, fabrieken, pijlers, toebehoren en verf zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een realistische look. Bovendien, bieden we achtergrondplaten aan, waarmee u een complete diorama kunt creëren. Bekijk nu ons aanbod en start uw eigen modelbouw avontuur met de Groene Krokodil!

 • Sluban

  De Groene Krokodil is trots om Sluban bouwstenen aan te bieden in ons assortiment. Sluban is een speelgoedmerk met bouwstenen die perfect passen op andere merken bouwstenen. Bij ons kunt u genieten van hun unieke sets met een veelzijdigheid aan thema's zoals Army of Town voor jongens en Girl's Dream voor meiden. En dat voor een voordelige prijs! Onze Sluban sets zijn perfect voor jong en oud, biedt veel speelplezier en regelmatig worden er nieuwe sets ontwikkeld. Kijk snel in onze webshop voor onze collectie Sluban bouwstenen en start vandaag nog met bouwen!

Actieve filters