Filteren op

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

 • € 2,00 - € 20,00

Beschikbaar

Beschikbaar

Sluban

De Groene Krokodil is trots om Sluban bouwstenen aan te bieden in ons assortiment. Sluban is een speelgoedmerk met bouwstenen die perfect passen op andere merken bouwstenen. Bij ons kunt u genieten van hun unieke sets met een veelzijdigheid aan thema's zoals Army of Town voor jongens en Girl's Dream voor meiden. En dat voor een voordelige prijs! Onze Sluban sets zijn perfect voor jong en oud, biedt veel speelplezier en regelmatig worden er nieuwe sets ontwikkeld. Kijk snel in onze webshop voor onze collectie Sluban bouwstenen en start vandaag nog met bouwen!

Sluban

Subcategorieën

 • Army

  Binnen onze website hebben we een speciale subcategorie gewijd aan de Sluban bouwstenen met het thema 'Army'. Hier bieden we een grote selectie van unieke sets en accessoires aan voor de militaire liefhebber. Van tanks tot vliegtuigen en onderzeeers, bij ons vindt u alles om uw eigen leger te bouwen. De sets zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen en zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook om mee te spelen. Met de hoogwaardige kwaliteit van Sluban, kunt u zeker zijn dat uw leger er realistisch en stevig uit zal zien.

  Bovendien bieden wij regelmatig nieuwe sets aan en ons assortiment wordt vaak aangevuld, zodat er altijd iets nieuws is om naar uit te kijken. Bezoek nu onze Army subcategorie en start vandaag nog met uw eigen leger bouwen met sluban van de Groene Krokodil.

 • Racing team

  Binnen onze website hebben we een speciale subcategorie gewijd aan Sluban bouwstenen met het thema 'Racing Team'. Hier bieden we een selectie van unieke sets en accessoires voor de snelheid en race liefhebber. Bij ons vindt u alles om uw eigen race team te bouwen. Onze sets zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen en zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook om mee te spelen, en laat uw kinderen een eigen race circuit bouwen of competitie organiseren met vrienden . Met de hoogwaardige kwaliteit van Sluban, kunt u zeker zijn dat uw Racing Team er realistisch en stevig uit zal zien.

  Bovendien bieden wij regelmatig nieuwe sets aan en ons assortiment wordt vaak aangevuld, zodat er altijd iets nieuws is om naar uit te kijken. Bezoek nu onze Racing Team subcategorie en start vandaag nog met uw eigen Racing Team bouwen met Sluban van de Groene Krokodil.

Actieve filters