Marklin 31021 dubbelset stoomlocomotieven
search
  • Marklin 31021 dubbelset stoomlocomotieven
  • Marklin 31021 dubbelset stoomlocomotieven
  • Marklin 31021 dubbelset stoomlocomotieven
  • Marklin 31021 dubbelset stoomlocomotieven

Marklin 31021 dubbelset stoomlocomotieven

€ 999,00
--
Aantal
Uit voorraad leverbaar

2 verschillende Württembergse stoomlocomotieven. 1 sneltrein-stoomlocomotief serie C, 1 goederentrein-stoomlocomotief serie K. Beide locomotieven in bruingroene en roodbruine kleurstelling. Bedrijfstoestand ca. 1922.

Model Serie Württ. C: Met Digital-decoder mfx en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. 3 assen over koppelstangen aangedreven. Antislipbanden. De constructiewijze laat niet toe dat de loc achteraf met een rookgarnituur wordt uitgerust. Tweepuntsfrontsein wisselt met de rijrichting, traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsarme, warmwitte LED's. Kortkoppeling tussen loc en tender. Vele gemonteerde details. Lengte over buffers 25,1 cm. Model Serie Württ. K: Met Digital-decoder mfx en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. Bochtenvolgend onderstel met zijdelings verschuifbare assen. 6 assen over koppelstangen aangedreven. Antislipbanden. Ingericht voor rookgarnituur 7226. Tweepuntsfrontsein wisselt met de rijrichting en naderhand in te bouwen rookgarnituur traditioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsarme, warmwitte LED's. Verstelbare kortkoppeling tussen loc en tender. Lengte over buffers 23,5 cm. Representatieve verzamelaarsvitrine van hout, inclusief presentatiesokkel voor de locomotieven. De achterwand van de vitrine is voorzien van een prachtige reproductie van een aquarel van kunstschilder Peter Bomhard, die bekend is vanwege zijn spoorwegschilderijen. De aquarel werd exclusief voor dit artikel gemaakt.

Functies: Frontsein·····Rijgeluid stoomloc·····Locfluit·····Directe regeling·····Piepen van remmen uit····Kolen scheppen····Rangeerfluit····Luchtpomp····Injecteur···Stoom afblazen···Schudrooster···Frontsein·····Contact rookgarnituur·····Rijgeluid stoomloc·····Locfluit·····Directe regeling·····Piepen van remmen uit····Luchtpomp····Rangeerfluit····Kolen scheppen····Injecteur···Stoom afblazen···Schudrooster···
Highlights:

  • Beide locomotieven met mfx-decoder en uitgebreide geluidsfuncties.
  • Representatieve verzamelaarsvitrine.
  • Met een prachtige reproductie van een aquarel van kunstschilder Peter Bomhard, die exclusief voor dit artikel met beperkte oplage werd gemaakt.
  • Oplage wereldwijd beperkt tot 2000 exemplaren.
  • Doorlopend genummerd certificaat van echtheid.


Eenmalige serie.

1 Item

Datasheet

Spoor
H0
Toestand
Nieuw, in originele verpakking

Je bent misschien ook geïnteresseerd in